Een kennis van mij woonde al een tijd in zijn huis. Hij begon in het huis als student en woonde er samen met twee andere vrienden. Het was in die tijd een echt typisch mannen studentenhuis. Nadat de twee vrienden waren afgestudeerd, vlogen ze het huis uit en bleef hij alleen in het huis wonen. Het huis voelde nog steeds erg student aan en dat wilde hij graag anders. Het mocht wat volwassener, met meer sfeer, maar wel nog steeds mannelijk. Veel budget voor nieuwe meubels was er niet. Maar een andere indeling en een paar nieuwe items was wel mogelijk.

Ik nam deze opdracht met beide handen aan. Het creĆ«ren van een interieur met bestaande meubels en nieuwe meubels is best een uitdaging, maar met een likje verf, wat styling en een andere indeling kom je toch best ver. Ik houd van een interieur dat praktisch is, waar de persoon zich fijn voelt maar tegelijkertijd ook stylish is. Daar heb je niet altijd veel budget voor nodig. 

Twee 3D ontwerpen heb ik gerenderd, zodat het een meer fotorealistisch beeld gaf. Met de hulp van mijn vriend hebben we het zelfs mogelijk gemaakt om doormiddel van VR door de 3D ruimte heen te lopen. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn kennis de ontwerpen ook daadwerkelijk heeft uitgevoerd.

  • 3D ontwerp Woonkamer
  • Woonplaats Leeuwarden
  • Jaar 2019