Sinds ik heb geleerd om te werken met SketchUp, werk ik bijna elke ruimte, waar ik wat mee te maken heb, uit in een 3D ontwerp. Het is zo fijn om inzichtelijk te krijgen hoe iets zal staan. Denk aan een bepaald meubelstuk, de kleuren op de muur of verandering van de inrichting.

Dankzij mijn afgeronde opleiding Styling Design heb ik veel verstand op het gebied van styling. Via stages heb ik geleerd om te werken met echte klanten en hun te adviseren bij interieur problemen. Met het programma SketchUp realiseer ik 3D ontwerpen. Deze ontwerpen geven veel overzicht en zorgen vaak voor dat stukje zekerheid om daadwerkelijk aan de slag te gaan in het interieur. Voor verschillende vrienden en kennissen heb ik al ontwerpen mogen maken. Wil je deze graag bekijken? Ga dan naar mijn portfolio of klik hier.

Heb je het gevoel er niet meer uit te komen in jouw interieur? Dan maak ik graag aan de hand van jouw eisen en wensen een ontwerp. Daarbij zal ik advies geven op het gebied van kleur, meubels en indeling. Heb ik je interesse gewekt? Neem dan contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

3D Ontwerp

– 3D ontwerp van de ruimte
– Algemeen advies over gekozen kleuren, indeling en meubelen

Volledig Advies

– Moordboard
– 3D ontwerp van de ruimte
– Advies over gekozen kleuren, indeling en meubelen
– Meubelplan

Neem hier contact op met mij en dan bespreken we de mogelijkheden. Tot snel!